Dit naturlige valg til forebyggelse og behandling af sygdomme

Om din behandler

Portræt 1

Mit navn er Tina Lyngesen

Min passion er en grønnere livsstil med gladere mennesker.

Jeg brænder for bæredygtig sundhed, helse og økologi, til både voksne og børn. En grønnere klode med mere vitalitet giver mening for mig.

Jeg bor i ”vandkants Danmark” nemlig det smukke Thyholm, med min skønne kæreste og min dejlige datter på 8 år.

Siden 2008 har jeg fordybet mig i at finde frem til de bedste og sundeste valg. Dem både deler jeg på min blog, og bruger til det dyrebareste jeg har; nemlig min familie.

Min baggrund for at træffe bedre valg for mig selv er, at jeg i efteråret 2008 blev syg. Inden da havde der været utallige tegn, som jeg desværre på daværende tid tolkede som ”almindelige” dagligdags problemer, og ikke som tegn på at jeg var ved at brænde ud.

Ønsket om at undgå medicin var for mig så stort, at jeg søgte andre veje. Jeg konsulterede specialister både indenfor det etablerede og det alternative. Et godt mix, som resulterede i at jeg i dag har det godt.

Jeg har siden 2009 uddannet mig hos de bedste nationale og internationale fagnørder, nærlæst bøger, forskningsrapporter og netsites og indsamlet værdifulde erfaringer når jeg har testet nøje udvalgte produkter.

Fra 2014 til 2017 var ansat hos Ny Energi Akupunktur i Holstebro. Her havde jeg konsultationer og ydede behandlinger til mennesker med en lang række forskelligartede helbredsmæssige udfordringer.

Jeg står nu klar i mine nye lokaler, som er placeret centralt i Hvidbjerg på Thyholm, til at hjælpe og støtte dig bedst muligt i at træffe de sundeste valg for dig og din familie.

Ønsker du personlig rådgivning hos mig, er du velkommen til at ringe til mig på 28924972. Du kan også stille mig spørgsmål på facebook, eller bestille en tid her.

Jeg glæder mig til at inspirere og hjælpe dig!

Her er mine uddannelser

År Uddannelse
2012 Heilpraktiker fra Naturheilschule 81
2013 Fransk Øreakupunktør
2014 Traditionel Kinesisk Medicin (TCM)
2014 Myorefleksterapeut
2017 Fysiurgisk Massør fra Masaku-skolen Aalborg
2019 CRT Hypnotisør fra Golden Portal Institute, Colorado USA