Dit naturlige valg til forebyggelse og behandling af sygdomme

Autoimmune sygdomme

Såsom sclerose, diabetes og ALS, har sine to hovedårsager i

  • Utæt tarm
  • Stress

Vaccinationer, medicin, narkotika og amalganfyldninger i tænderne er også udløsende faktorer.

 

Utæt tarm

Årsagen til utæt tarm ses i Traditionel Kinesisk Medicin som et grundlæggende fordøjelsesproblem, der stammer fra en ubalance i Mave og Bugspytkirtel.

Candida, som findes naturligt i fordøjelsessystemet, øges af en for raffineret kost. Når Candida vokser i størrelse, ødelæggers tarmvægen.

Når tarmen er utæt, kan små ufordøjede føderester passere fra tarmen over i blodbanen, og her aktivere immunsystemet. På længere sigt vil det føre til fejlreaktion i form af autoimmune reaktioner og sygdomme. Immunforsvaret angriber fejlagtigt kroppens eget væv og resulter i autoimmune sygdomme.

Behandlingen er en kostomlægning, som må varer resten af livet.

Tilførsel af mælkesyrebakterier og evt. rød elmebark.

Vigtigst af alt er dog spyt. Maden skal tygges ordentligt.

Stress

Stress og belastende livsoplevelser påvirker både nervesystemet, hormonsystemet og immunsystemet, så autoimmune sygdomme kan bryde ud.

Kroppen kommer i kamp-flugt-tilstand når vi stresser. For at kroppen skal have hurtigt brændstof til at klare kampen eller flugten omdannes fedt til sukker. Sukkeret går i blodet, men da det ikke bliver forbrændt, må sukkeret ud af blodet og ind i cellerne ved hjælp af insulin. 

Insulin fungerer som en nøgle, der kan åbne cellen så sukkeret kan komme ind. Dette fungerer fint i et stykke tid, men da øget insulinproduktion skaber inflammation vil celledørene med tiden blive blokerede. Kroppens reaktion på celledørenes blokering er at producere endnu mere insulin for at få celledørene åbnet. Dette forværer inflammationen, og muligheden  for at få næring ind i cellen bliver umulig. Cellen begynder nu at æde sig selv op indefra i et desperat forsøg på at få næring. En autoimmun sygdom er skabt.

Behandlingen er Myorefleksterapi, som hjælper stress og Galaktose, som er et af de otte essentielle sukkerstoffer. Galaktose kan gå direkte ind i cellerne uden brug af insulin.