Dit naturlige valg til forebyggelse og behandling af sygdomme

Om din behandler

Akupunktur i Thy

Mit navn er Tina Lyngesen

Min passion er en grønnere livsstil med gladere mennesker.

Jeg brænder for bæredygtig sundhed, helse og økologi, til både voksne og børn. En grønnere klode med mere vitalitet giver mening for mig.

Jeg bor i ”vandkants Danmark” på smukke Thyholm i Limfjorden, med min skønne kæreste
og min dejlige datter på 9 år.

Siden 2008 har jeg fordybet mig i at finde frem til de bedste
og sundeste valg indenfor ernæring og hverdagens forbrug af diverse produkter. Økologi, bæredygtighed og kemi-fri er altid førstevalget i alt hvad jeg bruger både i min klinik, og til det dyrebareste jeg har; nemlig min familie.

Min baggrund for at vælge den naturmedicinske vej

I efteråret 2008 blev jeg meget syg. Inden da havde der været utallige tegn, som jeg desværre på daværende tid tolkede som ”almindelige dagligdags problemer”, og ikke som tegn på at der var noget der var nødvendigt at lave om på.

Det resulterede i at jeg havnede i en tilstand af at være udbrændt, med diagnosen “Følelsesmæssig stress”.

Ønsket om at forstå hvorfor jeg var blevet syg var så stort, at jeg søgte al den viden jeg kunne finde. Jeg konsulterede specialister både indenfor det etablerede og den alternative verden, og brugte det bedste af begge verdener til at blive rask igen. I dag kan jeg se tilbage på den tid, som værende en lang personlig udviklings-rejse tilbage hjem i mig selv.

Jeg har siden 2009 uddannet mig hos de bedste nationale og internationale fag-nørder, nærlæst bøger, forskningsrapporter og net-sites og indsamlet værdifulde erfaringer når jeg har testet nøje udvalgte produkter.

Fra 2014 til 2017 var jeg ansat hos Ny Energi Akupunktur i Holstebro. Her havde jeg konsultationer og ydede behandlinger til mennesker med en lang række forskelligartede helbredsmæssige udfordringer.

Siden 2016 har jeg haft min daglige gang i egne lokaler. Placeret centralt i Hvidbjerg på Thyholm. hvor jeg står klar til at hjælpe og støtte dig bedst muligt i din rejse mod en ny og forbedret udgave af dig selv.

Ønsker du at komme i kontakt med mig, er du velkommen til at ringe til mig på 28924972. Du kan også stille mig spørgsmål på facebook, eller bestille en tid her.

Jeg glæder mig til at inspirere og hjælpe dig!

Her er mine uddannelser

År Uddannelse
2012 Heilpraktiker fra Naturheilschule 81
2013 Fransk Øreakupunktør
2014 Traditionel Kinesisk Medicin (TCM)
2014 Myorefleksterapeut
2017 Fysiurgisk Massør fra Masaku-skolen Aalborg
2019 CRT Hypnotisør fra Golden Portal Institute, Colorado USA