Dit naturlige valg til forebyggelse og behandling af sygdomme

Myorefleksterapi

MYOMyorefleksterapi er manuel korrigering af musklernes tonus.

Musklerne er omgivet af et beskyttende lag, som kaldes fascier (Bindevæv). Disse fascier forener kroppens muskler i lange kæder.
Det er bindevævet der giver den samlede krop struktur. Herfra får vi vores oprejste kropsholdning. Desuden samler og adskiller bindevævet kroppens enkelte elementer og lader dem glide og bevæge sig indbyrdes.
 
Fascier består af tynde tråde, som sender informationer til og fra hjernen ca. fire gange hurtigere end nervesystemet. Der findes desuden 10 gange flere nerveender i fascierne end i selve musklen.
 
Dagligdags stress, pres fra tyngdekraften og fysiske og psykiske traumer, får fascierne til at trække sig sammen og forkortes. Herved tabes bevægelsesfriheden, med tab af energi og smerter til følge.
 
Det er først i nyere tid den medicinske forskning har opdaget bindevævets betydning for kroppens funktionalitet, sundhed og regeneration.
 
Den tyske læge Kurt Mosetter, har grundlagt myorefleksterapien.
Der er tale om en terapiform, som kombinerer østlig og vestlig videnskab idet at man har fundet ud af at der er 80 procents sammenfald mellem kroppens meridianbaner og musklernes kæder.
 
Vha. dybe og rolige tryk på fasciernes tilhæftninger, løsner jegdreamstimeextralarge_25235112
stagnationer og bindevævet begynder at åbne sig.
Musklerne får igen mulighed for at bevæge sig og kroppen kan genvinde sin optimale struktur.
Du vil opleve at få en masse energi frigivet, som før gik tabt idet meget energi bliver brugt til at opretholde musklernes forøgede tonus.
 
Bestil tid online