Dit naturlige valg til forebyggelse og behandling af sygdomme

Reference

Tak for hjælpen.

Da jeg havde en lukket fornemmelse i det ene øre rettede jeg i efteråret henvendelse til klinikken. Her i løbet af vinteren er jeg blevet behandlet 12 gange af Tina. Ved den første behandling spurgte Tina grundigt ind til mit problem og mit generelle helbred. 

Tina har behandlet mig på en professionel måde, med empati og fleksibilitet. Hun er altid smilende, venlig og behagelig. Jeg er ikke specielt glad for nåle, men Tina har fået mig til at slappe af og føle mig tryg.

Nu har jeg ikke længere den lukkede fornemmelse i øret og vi blev derfor enige om at afslutte forløbet.

Jeg er meget tilfreds – både med resultatet – og med behandlingen.

Claus Skovgaard

De gode behandlinger hjælper

Det gør mig altid godt at komme over til Tina, de gode behandlinger hjælper mig.

Tina er altid sød og imødekommenhed over for mig.

Karin Margrethe Juul, Aalborg

Min stress blev mærkbart reduceret

Jeg er blevet behandlet af Tina for symptomer på stress. En klump i halsen, der ikke vil forsvinde og tanker der er svære at strukturere. Jeg blev mødt af Tina med en professionalisme som sjældent ses, og efter 1 behandling mærker jeg en klar forbedring. Klumpen i halsen er væk og jeg føler jeg er blevet mere struktureret og har kontrol over mine tanker.
Det kan meget varmt anbefales at modtage behandlinger ved Tina, hvis du har er en ubalance i kroppen.
Susanne Moog
 

Smerterne i min lænd er væk!

Hej Tina, din bandit! 🙂 Du har fjernet mine lændesmerter. At tænke sig, at den behandling jeg fik for kæben samt de øvelser du viste mig sidst jeg var hos dig har gjort at smerterne stort set er væk. Nu har jeg ellers døjet med det i et halvt år, og brugt en del penge på fys. TAK Tina.

Kh. Gerda M Johnsen