Dit naturlige valg til forebyggelse og behandling af sygdomme

Akupunktur mod autoimmune sygdomme

Såsom sclerose, diabetes og ALS, har sine to hovedårsager i

  • Utæt tarm
  • Stress

Vaccinationer, medicin, narkotika og amalganfyldninger i tænderne er også udløsende faktorer.

Utæt tarm

Årsagen til utæt tarm ses i Traditionel Kinesisk Medicin som et grundlæggende fordøjelsesproblem, der stammer fra en ubalance i Mave og Bugspytkirtel.

Candida, som findes naturligt i fordøjelsessystemet, øges af en for raffineret kost. Når Candida vokser i størrelse, ødelæggers tarmvægen.

Når tarmen er utæt, kan små ufordøjede føderester passere fra tarmen over i blodbanen, og her aktivere immunsystemet. På længere sigt vil det føre til fejlreaktion i form af autoimmune reaktioner og sygdomme. Immunforsvaret angriber fejlagtigt kroppens eget væv og resulter i autoimmune sygdomme.

Behandlingen er en kostomlægning, som må varer resten af livet.

Tilførsel af mælkesyrebakterier og evt. rød elmebark.

Vigtigst af alt er dog spyt. Maden skal tygges grundigt.

Stress

Stress og belastende livsoplevelser påvirker både nervesystemet, hormonsystemet og immunsystemet, så autoimmune sygdomme kan bryde ud.

Kroppen kommer i kamp-flugt-tilstand når vi stresser. For at kroppen skal have hurtigt brændstof til at klare kampen eller flugten omdannes fedt til sukker. Sukkeret går i blodet, men da det ikke bliver forbrændt, må sukkeret ud af blodet og ind i cellerne ved hjælp af insulin.

Insulin fungerer som en nøgle, der kan åbne cellen så sukkeret kan komme ind. Dette fungerer fint i et stykke tid, men da øget insulinproduktion skaber inflammation vil celledørene med tiden blive blokerede. Kroppens reaktion på celledørenes blokering er, at producere endnu mere insulin for at få celledørene åbnet. Dette forværrer inflammationen, og muligheden for at få næring ind i cellen bliver umulig. Cellen begynder nu at æde sig selv op indefra i et desperat forsøg på at få næring. En autoimmun sygdom er skabt.

Behandlingen er Myorefleksterapi, som hjælper stress, og Galaktose. Galaktose er et af de otte essentielle sukkerstoffer og kan gå direkte ind i cellerne uden brug af insulin.

Akupunktur afhjælper Autoimmune sygdomme.

Akupunktur bidrager til at genoprette balance i både hormonsystemet, immunsystemet og nervesystemet.

Med Traditionel Kinesisk Akupunktur er det muligt at løsne gamle traumer, efter belastende livsoplevelser, som ligger gemt i nervesystemet.

Dette påvirker hormonsystemet til igen at arbejde optimalt idet det nu er unødvendigt for hormonsystemet at producere øgede mængder af stresshormonet kortison, hvilket aflaster og styrker immunsystemet.

I supplement til behandlingerne kan du lave en udrensning af Tarm, Lever og Nyrer. (Homøopatisk, Chlorella, Marietidsel, Saunabesøg, Spisekiesel osv.)

100-125 liter vand i et badekar, hvori 1 kilo krystalsalt er opløst, hvor man ligger i vandet til det er næsten koldt, giver en udrensning, som svarer til flere dages faste.

Bestil tid online