Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dithelsepunkt.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/admin.php on line 4119

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dithelsepunkt.dk/public_html/wp-content/plugins/widget-entries/iinclude_page.php on line 307
Fysiurgisk massage - Dit Helsepunkt
Dit naturlige valg til forebyggelse og behandling af sygdomme

Fysiurgisk massage

dreamstimelarge_31696828Selvom massage er det nyeste redskab i min værktøjskasse, er der tale om en oldgammel videnskab, som mennesket i århundrede intuitivt har forstået den dybe effekt af.

Længe før brugen af medikamenter og højt udviklet teknologi blev hverdag i sygdomsbekæmpelse, har man anvendt massage til at helbrede fysiske og psykiske lidelser ofte sammen med urter og planteudtræk.

Hver person har forskellige behandlingskrav, og en god fysiurgisk massør kan med sin omfatttende viden om kroppens anatomi, tilpasse behandlingen til enhver situation. 

Massage til forebyggelse og behandling.

Muskulaturen, samt kroppens bløde væv har stor gavn af massage. Ømme og spændte muskler gøres igen smidige, så blodcirkulationen forbedres. Herved hjælpes blodkarsystemet til bedre at kunne bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og de indre organer.

Lymfesystemets arbejde påvirkes også positivt, da affaldsstoffer der er ophobet i muskulaturen frigives og lettere finder vej ud af kroppen. Derfor er det vigtigt at du drikker rigeligt med vand efter en massage.

Nervesystemet stimuleres af massage, som virker som den rene modgift til den stress kroppen dagligt udsættes for.

Kroppens naturlige selvhelbredende processer sættes igang, fordi den energi der tidligere blev brugt af nervesystemet på at vedligeholde spændingerne nu kan bruges på opbygning og bedring af den indre harmoni.

Bestil tid online